Skip til hoved indholdet

Moldeparken

Gå tilbage

Om afdelingen

Moldeparken ligger på en af Vejles bakketoppe. Det er et dejligt fritliggende børnevenligt område med mange grønne friarealer med buske og masser af kirsebærtræer.Der er mange grønne rum til naturligt ophold både for børn og voksne. Senest er der bla. bygget vandløb med broer, grillpladser og indtil flere legeområder. Der er mulighed for udskiftning af køkkener og gulvbelægning via den kollektive råderet i afdelingen. Lejlighederne er lyse og indbydende og har store vinduespartier med udsigt over de grønne fællesarealer. De har alle altan der også kan bruges som udestue med glasdøre. Der er gode parkeringsforhold, pulterrum og mulighed for leje af garage og festlokale. Der er findes både komfort- og tilgængelighedsboliger i afdelingen, hvilket betyder at der er elevator og handicapvenlig indretning i mange af lejemålene. Ventetiden til afdelingen er mellem 6 og 24 måneder. Bebyggelsen ligger centralt for skole, institution og indkøb, med gode bus forbindelser til centrum.

Adresse

Moldevej 7 - 75

7100 Vejle

Grundet Bygade

7100 Vejle

Moldevej 7 - 75

7100 Vejle

Grundet Bygade

7100 Vejle

Boliger i afdelingen

380 Boliger

Afdelingens afstande til

Faciliteter

Husdyr

Max. 1 indekat og max. 1 kanin

Køleskab

Nej

Elevator

Elevator i ældreboligerne

Vaskeri

Pengeløst fællesvaskeri, opkræves via huslejen.

Emhætte

Ja

Komfur

Der er komfur i lejemålet

TV/internet stik

Der forefindes stik til internet og tv i lejemålet.

Boliger i afdelingen

Afdeling 18 Moldeparken består af en række forskellige boliger. Se hvilke boliger du har mulighed for at søge netop i denne afdeling.

2 værelses

176 Almindelig bolig

2 værelses

30 Ældreboliger

3 værelses

80 Almindelig bolig

4 værelses

94 Almindelig bolig

  • 2 værelses
  • 2 værelses
  • 3 værelses
  • 4 værelses

Afdelingsdokumenter

Her finder du nyttig information om din afdeling, såsom husorden, vedligeholdelse af dit lejemål, eller referater fra hovedbestyrelsen. Hvis du søger efter en specifik type af dokumenter, kan du filtrer efter kategori.