Skip til hoved indholdet
 • Der findes ikke en akutliste hos ØsterBO.

  For at komme i betragtning til vores boliger, skal du være medlem og kan herefter få tilbudt en bolig efter anciennitet.

  Du kan med fordel kigge under Boliger med kort venteliste, hvis du er helt nyt medlem og har brug for en bolig.

 • For at bevare din anciennitet på ventelisten, uanset om du søger bolig eller er i bero, skal du betale et årligt ajourføringsgebyr på 150,- pr. venteliste du er på. Er du både på den almindelige og den interne venteliste (kun for lejere) koster det i alt 300,- om året.

  Betaler du ikke i tide, vil dit nummer og din anciennitet blive slettet. Det betyder, at du ville skulle starte helt på ny, og betale for en ny oprettelse, hvis du senere ønsker at søge bolig hos os.

  Vi anbefaler altid, at beholde sit nummer, så man vil stå bedre på ventelisten til en fremtidig boligsøgning.

 • Denne venteliste er for alle, der ønsker at optjene anciennitet til at kunne søge en familiebolig på et tidspunkt.

  Det koster 200,- i oprettelse og herefter 150,- om året for at beholde din anciennitet. Prisen er den samme, uanset om du søger bolig eller er i bero.

 • Alle beboere - også nye lejere - kan søge om boligstøtte hos Udbetaling Danmark. Og det er ikke så besværligt, som du måske går og tror.

  Du skal besøge den digitale selvbetjeningsløsning på www.borger.dk/boligstoette og hvis du har brug for hjælp til at bruge løsningen, kan du ringe til Udbetaling Danmark på tlf. 70128063.

 • Energimærkning af bygninger har to formål:

  1. Mærkningen synliggør bygningens energiforbrug og er derfor en form for varedeklaration, når en bygning eller lejlighed sælges eller udlejes.
  2. Mærkningen giver et overblik over de energimæssige forbedringer, som er rentable at gennemføre – hvad de går ud på, hvad de koster at gennemføre, hvor meget energi og CO2 man sparer, og hvor stor besparelse der kan opnås på el- og varmeregninger.
 • I en almen boligorganisation, er det beboerne der træffer afgørelse om, hvorvidt det er tilladt at holde hund, kat eller kanin i afdelingen.

  Det er på det årlige afdelingsmøde, man kan foreslå ændringer og her kan der stemmes om det.

  ØsterBO kan derfor ikke dispensere fra disse beslutninger. 

 • Et medlemsnummer er personligt og der kan ikke være 2 navne på.

  Er I f.eks. gift og er det dig der har nummeret, så er der dog i lovgivningen mulighed for, at medlemsnummeret kan overdrages til din partner, hvis du dør eller skal på plejehjem.

  Det er ikke muligt, at overtage børns, bedsteforældres og forældres nummer, fordi du ikke selv har et nummer hos os.

Bliv medlem

Kom på en af vores ventelister, så får du adgang til mere end 3000 boliger i og omkring Vejle.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid kontakte en af vores medarbejdere