Skriv dig på ventelisten

På denne side kan du blive skrevet op som medlem af ØsterBO. Når du er medlem af ØsterBO, har du mulighed for at blive skrevet op til lejligheder. Du vil herefter løbende modtage tilbud via e-mail, så snart der kommer nye ledige lejligheder, som stemmer overens med dine ønsker.

Bemærk, at det er gratis at søge ungdomsboliger, mens det koster kr. 200,- at søge almindelige boliger. Med dette gebyr har du betalt for en plads på ventelisten - uanset om du ønsker at stå aktivt søgende til vore ledige boliger lige med det samme, eller du blot ønsker at være passiv og optjene anciennitet indtil du får brug for at søge en bolig. Det er en fordel at være opnoteret i god tid inden du skal søge en bolig, da det er opnoteringsdatoen der afgør, hvor på ventelisten du står.

Det koster 150,- kr. i ajourføringsgebyr én gang om året, at stå opnoteret på ventelisten. Prisen er den samme - uanset om du ønsker at være aktivt søgende eller passiv.

Ajourføringsgebyret vil første gang blive opkrævet ét år efter du er blevet opnoteret.

For at blive medlem af ØsterBO bedes du udfylde formularen. De med * markerede er obligatoriske. Når du har udfyldt formularen, så vil du blive ført videre til en side, hvor du vil kunne indtaste dine betalingsoplysninger.

Hvis der opstår problemer, mens du anvender vores selvbetjening, kan du altid kontakte os på mailen, du finder nederst på alle sider, eller på chatten, som vil være tændt i nederst højre hjørne, hvis vi er online.

Hov - der er noget galt

Vi en fejl fra systemet da vi forsøgte at oprette dig

"{{response.data.validation.Message}}"

Ret venligst dine informationer til - eller kontakt boligselskabet hvis det ikke lykkedes.

"Der eksisterer allerede en bruger med dette navn og fødselsdato"

Prøv at få gensendt dit password, eller kontakt boligselskabet hvis du er oprettet, men ikke har registreret din emailadresse, eller ikke længere har adgang til denne.

Fødselsdato på samlever ikke korrekt

Ret venligst til. Formatet er DDMMÅÅÅÅ - som de første seks cifre i et personnummer

Du bliver oprettet som bruger.

Dette koster {{response.data.fee.ActivationFee | currency:"Kr. ":0}},-Tryk på knappen for at gennemføre betalingen.Du kan oprettes som bruger.

Du har valg et medlemsskab, der er gratis. Tryk på knappen for at gennemføre oprettelsen.